Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Costa Rica SHB EP La Pastora Tarazzu washed

Neohodnoceno
 

Jemná chuť kávy s plným tělem Vám přinese výjimečný požitek. Acidita minimální, dlouho doznívající chuť kávy v ústech.

Chuťový profil: jablko, hnědý cukr, mléčná čokoláda, pomeranč, švestka

100% arabica, odrůdy: Caturra,Catuai, oblast: Tarrazu, metoda zpracování: praná (washed), nadm. výška: nad 1500-1800 m.n.m..

Cupping skóre: 84,75 bodů

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
hrubost mletí
hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
253 Kč 253 Kč 253 Kč 253 Kč 253 Kč 2 253 Kč 253 Kč 485 Kč 485 Kč 485 Kč 485 Kč 485 Kč 485 Kč 485 Kč 950 Kč 950 Kč 950 Kč 950 Kč 950 Kč 950 Kč 950 Kč od 253 Kč
220 Kč 220 Kč 220 Kč 220 Kč 220 Kč 1 959,13 Kč 220 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 421,74 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč 826,09 Kč od 220 Kč bez DPH
   
Kód produktu 83/501 83/250 83/513 83/514 83/515 83/516 83/517 83/502 83/500 83/518 83/519 83/520 83/521 83/522 83/503 83/100 83/523 83/524 83/525 83/526 83/527 Zvolte variantu
Kategorie Costa Rica
Záruka Minimální trvanlivost 3 měsíce od data pražení
 

Tarrazú je pravděpodobně nejznámější kávová oblast ve střední Kostarice. Nedaleká řeka Pirris dodává vodu do oblasti vysočiny, takže je ideální pro produkci kávy a další druhy zemědělství. Hory jsou součástí pohoří Talamanca, které protéká Kostarikou a Panamou. 

Přísně tvrdé zrno (SHB) určuje nadmořskou výšku, ve které byla káva pěstována. Káva musí být pěstována ve výšce 1200 metrů nad mořem nebo výše, aby byla považována za SHB. Vyšší nadmořská výška a nižší teploty znamenají, že kávové ovoce zraje pomaleji a vytváří tak hustší zrno.

 EP znamená Evropské třídění. To znamená, že zelená zrna jsou tříděna, aby se zkontrolovala, zda nejsou vadná nebo neobsahují cizí materiál.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: