Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Costa Rica SHB EP La Pastora Tarazzu washed

Neohodnoceno
 

Jemná chuť kávy s plným tělem Vám přinese výjimečný požitek. Acidita minimální, dlouho doznívající chuť kávy v ústech.

Chuťový profil: jablko, hnědý cukr, mléčná čokoláda, pomeranč, švestka

100% arabica, odrůdy: Caturra,Catuai, oblast: Tarrazu, metoda zpracování: praná (washed), nadm. výška: nad 1500-1800 m.n.m..

Cupping skóre: 84,75 bodů

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
hmotnost
hrubost mletí
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
225 Kč 225 Kč 225 Kč 225 Kč 430 Kč 430 Kč 430 Kč 430 Kč 850 Kč 850 Kč 850 Kč 850 Kč od 225 Kč
195,65 Kč 195,65 Kč 195,65 Kč 195,65 Kč 373,91 Kč 373,91 Kč 373,91 Kč 373,91 Kč 739,13 Kč 739,13 Kč 739,13 Kč 739,13 Kč od 195,65 Kč bez DPH
   
Kód produktu 83/501 83/504 83/507 83/510 83/502 83/505 83/508 83/511 83/503 83/506 83/509 83/512 Zvolte variantu
Kategorie Costa Rica
Záruka Minimální trvanlivost 3 měsíce od data pražení
 

Tarrazú je pravděpodobně nejznámější kávová oblast ve střední Kostarice. Nedaleká řeka Pirris dodává vodu do oblasti vysočiny, takže je ideální pro produkci kávy a další druhy zemědělství. Hory jsou součástí pohoří Talamanca, které protéká Kostarikou a Panamou. 

Přísně tvrdé zrno (SHB) určuje nadmořskou výšku, ve které byla káva pěstována. Káva musí být pěstována ve výšce 1200 metrů nad mořem nebo výše, aby byla považována za SHB. Vyšší nadmořská výška a nižší teploty znamenají, že kávové ovoce zraje pomaleji a vytváří tak hustší zrno.

 EP znamená Evropské třídění. To znamená, že zelená zrna jsou tříděna, aby se zkontrolovala, zda nejsou vadná nebo neobsahují cizí materiál.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: