Nicaragua SHG EP Finca Aurora Anaerobic Icatu washed

 

Perfektní káva na espresso, ve které se snoubí chuť po mléčné čokoládě, peckovém ovoci a medu. Střední sladkost a minimální acidita.

100 % arabica, odrůda: Icatu, metoda zpracování: praná (washed), anaerobní fermentace, nadm. výška: 1200-1400 m.n.m..

 Cupping skóre: 85,5 bodů

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
hrubost mletí
hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč 225 Kč 430 Kč 840 Kč od 225 Kč
200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč 200,89 Kč 383,93 Kč 750 Kč od 200,89 Kč bez DPH
   
Kód produktu 89/518 89/500 89/100 89/250 89/519 89/525 89/513 89/520 89/526 89/514 89/521 89/527 89/515 89/522 89/528 89/516 89/523 89/529 89/517 89/524 89/530 Zvolte variantu
Kategorie Nicaragua
Záruka Minimální trvanlivost 3 měsíce od data pražení
 

Třešně jsou selektivně ručně sbírány a zpracovávány na farmě. Zralá červená třešeň se plaví, aby se odstranila zralá a poškozená třešeň, a poté se rozdrtí. Káva je fermentována anaerobně v uzavřených tancích po dobu 60 hodin. Zaměstnanci pečlivě sledují pH, teplotu a hladinu Brix během fermentace.

Po fermentaci se pergamen omyje v čisté vodě a položí na vyvýšená lůžka k vysušení. Pergamen se často hrabe, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Sušení pergamenu trvá přibližně 22 dní. Jakmile pergamen uschne, je zabalen v Ecotactu a ponechán ve skladu na místě po dobu 11 týdnů.

Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu. 

 Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: