Káva s příjemnou aciditou, jemná, v chuti do karamelu, bílé broskve a hroznového vína. Pěstováno v nadmořské výšce 800-1800 m.n.m..
Cupping skóre 84,25 bodů.
Perfektní káva na espresso, ve které se snoubí chuť po mléčné čokoládě, peckovém ovoci a medu. Střední sladkost a minimální acidita.
100 % arabica, odrůda: Icatu, metoda zpracování: praná (washed), anaerobní fermentace, nadm. výška: 1200-1400 m.n.m..
Cupping skóre: 85,5 bodů
Výběrová káva zpracovaná metodou aerobní fermentace. Chuťový profil : žluté ovoce, ananas, med, mléčná čokoláda.
Nadmořská výška 1250 m.n.m.. Odrůda Yellow Catuai.
Cupping score: 86
Novinka
Výběrová káva Brasil Sao Silvestre
zpracovaná metodou aerobní fermentace.
Chuťový profil: žluté ovoce, ananas, mléčná čokoláda