Nicaragua SHG EP Finca Aurora Anaerobic Icatu washed
Kód: 89/518 89/500 89/100 89/250 89/519 89/525 89/513 89/520 89/526 89/514 89/521 89/527 89/515 89/522 89/528 89/516 89/523 89/529 89/517 89/524 89/530 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Třešně jsou selektivně ručně sbírány a zpracovávány na farmě. Zralá červená třešeň se plaví, aby se odstranila zralá a poškozená třešeň, a poté se rozdrtí. Káva je fermentována anaerobně v uzavřených tancích po dobu 60 hodin. Zaměstnanci pečlivě sledují pH, teplotu a hladinu Brix během fermentace.
Po fermentaci se pergamen omyje v čisté vodě a položí na vyvýšená lůžka k vysušení. Pergamen se často hrabe, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Sušení pergamenu trvá přibližně 22 dní. Jakmile pergamen uschne, je zabalen v Ecotactu a ponechán ve skladu na místě po dobu 11 týdnů.
Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu.
Finca Aurora je jednou z prvních farem v Nikaragui s plně integrovaným provozem kávy na místě. Kávu vyrábějí, myjí a suší na farmě. Káva je mletá, tříděná a balená v Beneficio Finca Aurora pod bedlivým dohledem týmu farmy. To umožňuje plnou kontrolu nad kvalitou v průběhu celého procesu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nicaragua |
---|---|
Záruka: | Minimální trvanlivost 3 měsíce od data pražení |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.