Velice silná, intenzivní směs pro závisláky na kofeinu. Při přípravě na espresso Vás překvapí hutná oříšková crema a intenzivní chuť kávy s dlouhou dochutí po čokoládě. Směs je namíchána z robusty a arabicy v poměru 60:40.
Silná káva s vysokým obsahem kofeinu, výrazná chuť, kdy sladší tóny přecházejí do chutě kvalitní hořké čokolády. V ústech zanechává dlouhou dochuť čokolády. Na espressu tvoří nádhernou hustou cremu. Vhodná pro přípravu espressa, mocca i turka.
100% robusta, metoda zpracování washed, nadm. výška 600-1300 m.n.m..
Lahodná jemná káva s tóny mléčné čokolády mandlí a lískových oříšků, velice oblíbená u širokého spektra zákazníků. Minimální kyselost, v ústech zanechává příjemnou dochuť. Vhodná na přípravu espressa. Káva je pěstována v nadmořské výšce do 1200 m.n.m., kávová zrna jsou zpracována suchou metodou, kdy kávové třešně jsou sušeny ve slupce. Směs různých odrůd, kvalita zrna 17/18.
Espresso směs, jak už napovídá její název, je určena především pro kávomilce mající v oblibě kávu s mohutným tělem, čokoládovými tóny, bez acidity, vhodnou především pro přípravu espressa, moka konvičky a turka. Káva je namíchána ze tří arabik a robusty v poměru 70:30. Je velmi vhodná do domácích automatických kávovarů.
Sametově jemná káva se středním tělem, výrazná ovocná až květinová vůně, acidita jemná, na chuti šťavnatá po černém rybízu a lískových oříšcích. Velice oblíbená káva pro svoji vůni a nezaměnitelnou chuť. Vhodná jak na filtr, tak na espresso i french press. Káva je pěstována šetrně k přírodě a má certifikát organic.
100% arabica, metoda zpracování : praná (washed), kvalitní velké zrno 17/18, nadm. výška: 1400-2000 m.n.m..
Tato 100% arabica je zpracována promytou metodou (washed), v chuti vynikají tóny sladké mléčné čokolády, acidita je minimální, tělo střední. Káva je vhodná pro přípravu jak espressa, tak i džezvy či filtru.
Nechte se okouzlit silným ovocně-květinovým aroma a bohatou chutí po hnědém cukru, sušeném ovoci a mléčné čokoládě. Střední acidita. Vhodná na filtr i espresso. Kávová zrna byla vypěstována v nadmořské výšce 1700-2000 m.n.m. a jsou zpracována mokrou metodou. 100% arabica.
Velice oblíbená káva pro konzumenty, kteří z různých důvodů nemohou pít "normální" kávu. Kávová zrna jsou zpracována mokrou metodou (washed), kofein je z kávy odstraněn metodou Swiss water decaff. Tato metoda dekofeinizace je šetrná k ostatním aromatických látkám, takže káva si i po odstranění kofeinu zachovává své přirozené chuťové vlastnosti. Káva má střední tělo a sladkou čokoládovou dochuť. Vhodná pro všechny druhy přípravy.
Káva z Keni je příjemně ovocitá s vyšší aciditou, v chuti po limetce, černém čaji, s dochutí po lesním ovoci máčeném v čokoládě. 100 % arabica, zpracovaná promytou metodou. Kávová zrna jsou vysoké kvality AA pěstovaná v nadmořské výšce 1900 m.n.m.. Vhodná na přípravu espressa, mocca konvičky i filtru.