Velice silná, intenzivní směs pro závisláky na kofeinu. Při přípravě na espresso Vás překvapí hutná oříšková crema a intenzivní chuť kávy s dlouhou dochutí po čokoládě. Směs je namíchána z robusty a arabicy v poměru 60:40.
Silná káva s vysokým obsahem kofeinu, výrazná chuť, kdy sladší tóny přecházejí do chutě kvalitní hořké čokolády. V ústech zanechává dlouhou dochuť čokolády. Na espressu tvoří nádhernou hustou cremu. Vhodná pro přípravu espressa, mocca i turka.
100% robusta, metoda zpracování washed, nadm. výška 600-1300 m.n.m..
Lahodná jemná káva s tóny mléčné čokolády mandlí a lískových oříšků, velice oblíbená u širokého spektra zákazníků. Minimální kyselost, v ústech zanechává příjemnou dochuť. Vhodná na přípravu espressa. Káva je pěstována v nadmořské výšce do 1200 m.n.m., kávová zrna jsou zpracována suchou metodou, kdy kávové třešně jsou sušeny ve slupce. Směs různých odrůd, kvalita zrna 17/18.
Espresso směs, jak už napovídá její název, je určena především pro kávomilce mající v oblibě kávu s mohutným tělem, čokoládovými tóny, bez acidity, vhodnou především pro přípravu espressa, moka konvičky a turka. Káva je namíchána ze tří arabik a robusty v poměru 70:30. Je velmi vhodná do domácích automatických kávovarů.
Káva z oblasti Antioquia, washed, kvalita Excelso EP, 1400-2000m.n.m.. V této kávě najdete chuť karamelu, melasy a červených bobulí. Tělo i acidita střední. Velmi vhodná na espresso.
Tato 100% arabica je zpracována promytou metodou (washed), v chuti vynikají tóny sladké mléčné čokolády, acidita je minimální, tělo střední. Káva je vhodná pro přípravu jak espressa, tak i džezvy či filtru.
Kubánská káva patří mezi méně obvyklé kávy na našem trhu. Tato 100% arabica Vám naplní chuťové buňky svým plným mohutným tělem, vůní a chutí po doutníku s minimální aciditou. Přeneste se v mysli na kubánské pláže a pod slunečníkem si vychutnávejte tuto skvělou kávu spolu s kvalitním doutníkem. Vhodné pro přípravu espressa či moka konvičky.
Káva se silným čokoládovo-květinovým aroma a bohatou chutí po hnědém cukru, sušeném ovoci a mléčné čokoládě. Střední acidita. Vhodná na filtr i espresso. Kávová zrna byla vypěstována v nadmořské výšce 1700-2000 m.n.m. a jsou zpracována mokrou metodou. 100% arabica.
Velice oblíbená káva pro konzumenty, kteří z různých důvodů nemohou pít "normální" kávu. Kávová zrna jsou zpracována mokrou metodou (washed), kofein je z kávy odstraněn metodou Swiss water decaff. Tato metoda dekofeinizace je šetrná k ostatním aromatických látkám, takže káva si i po odstranění kofeinu zachovává své přirozené chuťové vlastnosti. Káva má střední tělo a sladkou čokoládovou dochuť. Vhodná pro všechny druhy přípravy.